RSS

Flower powerUn trandafir, ghiocei, zambila, dar mai putin garoafa... Si-un zambet mi se lipeste pe buze. Nu mai vreau minciuni.Cum sa le vreau, cand florile astea ma fac sa vad cat de simplu e totul?

Numeri pe degetele de la o mana? Ghici ghicitoarea mea... Timpul schimba tot, m-am schimbat si eu, mi-am schimbat visurile, unii prieteni sau mai bine zis... amicii?

Apa tulbure incepe sa se linisteasca datorita amintirilor...si trandafirilor. Apa sarata se indulceste datorita soarelui. Cam ciudat, nu? Nu e prea logic, dar e adevarat... O sa-ti explic in parc...

O sa primesc treptat tot ce vreau, are cine sa-mi indeplineasca secretele...

Nu stiu ce o sa fac mai incolo, dar acum vreau sa citesc stelele cu el... Se schimba tot, repet!

Verde, mult verde si santal... Atat! O sa-mi pun amintirile intr-o cutie si-o sa desfac cand o sa am nevoie sa fac reteta de simplitate si naivitate... Ma pricep in bucatarie, cateodata... Cand nu e vorba de retete complicate.

Tarotul isi inchide secretele si sunt tentata sa ma joc cu ghicitoarea interzisa...Sunt curioasa si asteptarea nu ma incanta, ma face paranoica si ma intristeaza...

D`asta m-am nascut primavara, ca sa primesc flori. Se incepe treptat din pacate, dar o sa se ajunga la timpul perfect de imperfect cand florile rare o sa le primesc dintr`un loc mai indepartat.

Nu ma intelege, doar miroase o floare...