RSS

Vreau 17


Zbor cand vreau si unde vreau. Mi-e atat de usor. Inca sunt copil, desi am 16 ani, 12 luni si o zi. E putin sau mult, pentru mine inca e inocenta, copilarie si zambet naiv. Asta vreau sa si ramana.
Fug toate, clipele, visele, amintirile, sticlele, toate, dar eu vreau sa raman anti`talent, anti`ce-e-ok, anti`perfect, anti`ele, anti`multe, dar si pro`destule.
Nu mai imi pasa ca nu am ce imi doresc,cel putin nu acum. Realizez ca am multe, atat de multe, dar cu exceptia Lui. Intarzie...se lasa asteptat sau doar chemat.

Am un zambet in fiece zi, dar nu de la El. O sa aiba timp, asta imi doresc si stiu ca se va implini. Am doi ochi sclipitori si inecati in lacrimi cateodata, dar altadata sunt cam verzi de atata optimism. Am cate ceva din ce imi doresc, numai ca din unele am doar o farama, iar din cele din care nu am o sa am cat de mult imi doresc. De ce? Pentru ca toti ne indeplinim dorintele atat timp cat flacara ce lumineaza visul marunt nu se stinge. Nu conteaza vantul sau ploaia, e mai importanta dorinta.

Pare ca nu sunt eu cu atata zambet, dar dupa o inundatie mica ce a deranjat pana si vecinii trebuie sa fiu incarcata cu zambete sa ma sigur ca e totul mai bine. Mi-am primit cadoul dorit, am fost fericita in clipe, pentru ca asa e fericirea, se masoara in clipe, niciodata in ore si zile. Un tort mare de ciocolata ce are toate amintirile. Deschid gura mareeeeee ca vreau sa le inghit pe toate si sa ma satur o data cu ele, ca nu mai au loc, trebuie sa eliberez pentru altele proaspete, mai suportabile, ce doar ma fac sa rad din toata inima sau macar sa zambesc. Gata cu lichiorul de lacrimi. Am cateva ore in plus, e nevoie sa fiu altfel. Diferita in fiecare ora, dar sa nu pierd zambetul in clepsidra. Nici clepsidra nu vreau sa o pierd, e primita cadou si e cel mai mareee cadou.

Sa nu ma lasi sa plec, iti spun ca vreau sa raman. S-ar putea sa mai fac pe copilul nebun, dar stiu ca vreau sa raman...