RSS

Alte cuvinte sterse


Asa imi faci mereu. Pari nestiutoare, neintelegandu-mi apasarea. Mai bine zis, nu vrei sa vezi nimic. Nu stii decat sa spui prea multe in nimic, sau sa taci pentru acelasi al tau caracteristic nimic. Nu ma crezi, de ce ai face-o? Sunt doar un copil, si crede-ma ca o sa incerc in continuare sa nu ma schimb. O sa imi fie imposibil, dar partea buna a naivitatii mele sper sa o pot pastra cam ca si acum. Ti-e teama. De multe, nu doar de mine sau poate doar de ceea ce vezi in mine. Crezi ca faci multe, crezi ca stii multe, crezi ca varsta conteaza, dar doar in ce te intereseaza.


Ma lasi ca-ntotdeauna si curand o sa ma lasi de tot. N-o sa te afecteze, putin iti va pasa. In fond cat ar putea sa iti pese de un copil de neinteles ca mine. Ce vrei sa intelegi? De ce vorbesc asa? De ce nu tac niciodata? Sau de ce le spun fara sa imi pese de prea multe? Asta crezi tu, dar ar trebui sa vezi ca iti spun exact ce iti este frica sa auzi. Daca nu ti-as spune, oricum nu s-ar schimba multe sau chiar nimic. Uiti mereu, pot sa imi racesc gura, ca apoi tu sa imi spui aceeasi prostie.


Poate as fi avut nevoie de fapte reale nu de minciuni spuse des. Poate as fi vrut ce au altii, dar poate asa e mai bine doar pentru mine. Nu, nu ai gresit tu. Unde vezi tu greseala aici? Probabil inca te uiti in directia gresita, iti e specific.


O sa schimb aerul de tot, o sa zboare multe, iar multe din zilele astea nu o sa pot si nici nu voi vrea sa le iau inapoi. Imi va fi mai bine. Cred ce zic. Macar atat.

Te-am ignorat destul, ti-am spus suficiente(dupa tine prea multe) si totusi eu voi face la fel.