RSS

Stelele nu pier

Este vorba de steaua muzicii pop. Stim cu totii ca a murit Michael Jackson, dar nu stiu cati dintre voi ii stiti cel putin o melodie. Am copilarit, printre altele si cu muzica lui fascinata fiind de dansul si de vocea ce si azi ma infioara. Pentru mine un artist are voce atunci cand imi da fiori, cand incepe sa cante si ma duce in alta parte, cand ma las invaluita de sunete si versuri.

Melodia asta reuseste sa faca tot ce am scris anterior.



A avut problemele lui, nu m-a interesat niciodata daca a fost pedofil, daca si-a facut operatii estetice, nici macar nu i-am fost fan. Pur si simplu, consider ca a fost o adevarata stea ce a stralucit, dar totusi nu a pierit.Melodiile lui vor ramane intotdeauna pentru toti cei care il iubesc sau care pur si simplu ii asculta muzica.

Spuneau azi la tv ca la un moment dat a fost intrebat daca se simte un om singur, iar dupa cateva secunde de reflectare a spus ca este foarte singur. Trist cum celebritatea si banii iti fura tot. Sunt multe lucruri in legatura cu Michael Jackson care ar trebui sa ne faca sa ne gandim macar un pic sau poate deloc, depinde de problemele fiecaruia, cat si de alegerile sale.

R.I.P. Michael Jackson