RSS

Unde?


Am plecat. Si de acolo, si dintr`un vis, cam de peste tot. Am cam lasat lucruri in urma. Uneori mi-e dor, dar ma fura prezentul si ma tine bine si pana sa realizez eu ...e prea tarziu. Nu prea suport dorul. Imi provoaca un fel de stare ciudata, parca nici nu pot sa explic, dar e bine ca e scurta.

Pasesc usor, am grija sa nu te trezesc brusc. Vreau sa te trezesc usor, sa poti sa te trezesti cu un zambet inocent pe fata ta. Ai grija ce vorbesti, in special cand sunt morocanoasa ca s-ar putea sa ma plictisesti si sa vreau sa scap de tine. Oricum intr`un final se va intampla si asta, dar ai grija sa nu fie prea devreme. Sa stii ca si eu am mare grija ce fac, mai bine zis ce voi face.

Esti poate departe si uneori te simt mai aproape decat cred. Ochii tai spun mult mai multe decat buzele. Degetele mele adora sa se joace in parul tau, iar ochii sa te fixeze cu timiditate. Tine`ti vocea bine, nu vreau sa te ia gura pe dinainte niciodata. Eu fac asta, dar eu sunt copil, iar tu esti mai matur deact mine si poti sa ma corectezi pentru ca mie imi place. Intr`un fel ciudat si placut, poti face atatea lucruri pe care nu le-as face in mod normal. E anormal. Esti anormal cu mine, iar eu sunt mai ciudata fara tine.

Nu sunt frumoasa si nici perfecta in vreun fel si imi place ca nu ma minti, cel putin nu ieftin sau poate ma minti prea bine. Eu inca visez, chiar si cu tine, numai ca tu poti sa ma tii bine in realitate si totusi ma lasi sa fug oriunde isi doreste imaginatia mea. Esti singurul care stie ca in spatele copilului cu ochi mari si cu minciuni prafuite poate fii si un "om mare" si se descurca bine in rol...

Pare ideal pentru mine, dar nici macar nu iti doresti sa ma schimbi. Nu vrei sa ma imparti in picaturi si sa le ansamblezi altfel, vrei doar sa ma savurezi picatura cu picatura, in aceeasi forma. Un sarut de-al tau e mai pretios ca amintirea ce mi-o lasi, e logic, dar sa stii ca si amintirea imi tine de cald. Imi tine dorinta inca aprinsa, nu conteaza cati vor sa mi te stearga...si nici macar n-am nevoie de poze...

Uite ca cel mai important e ca nu imi spui cuvinte-n vant, niciodata" te iubesc", nu vreau niciun cuvant de-al tau irosit, vreau povesti din ochii tai si cuvintele doar sa completeze ce nu pot ochii spune.

Vezi bine cum sunt de prisos cuvintele...nu imi ajung nici sa te tin si nici sa te aduc.