RSS

Prea repede


Prietenie. Cuvant banal. Prietenie adevarata. Deja se schimba directia, iar din banal te iau si te duc intr-o camera speciala din inima mea. Ce frumos...ce frumos ca-s o fraiera naiva, dar rea ca d`asta pierd multe. 

Vara asta se schimba timpul. Il facem cum vreau eu, doar e a 17a vara si trebuie colorata doar cum vreau eu. Nu trebuie sa mai ascult, cred ca pot sa decid si singura ce imi place. De acum pot sa fiu asa cum nu-ti convine pentru ca ai vazut bine ca nu iti place adevarul. Trebuie sa recunosc ca nici mie, dar spre deosebire de tine il accept pana la urma.

Daca e vara inseamna ca stancile reci de la malul marii se vor incalzi cel putin ziua. O sa le ajunga. Cat despre noptile mai racoroase, apa marii va fii mai calda si le va tine amagi.

Nepasare. Mare. Hai sa te copiez. Sa trec la treaba. Sa incep sa ma mint fara sa-mi dau niciun minut de pauza. Sa fug...departe. In cautarea unor parti pierdute, mai bine zis nestiute. Sa ma ascund printre randuri impleticite. Cred ca nu vreau...Nu vreau sa fiu atat de inconjurata de lume si totusi atat de singura. Scuteste-ma...

Stii care e chestia cu aparentele? E ceva mai neinsemnat, dar care se schimba. Ai nevoie de cel putin o particica dintr`un timp comun in care sa treci de masca de aparente. Tu chiar nu sti ca avem cu totii masca asta?Nu doar cei cu doua fete, cum iti place sa spui, ci fiecare avem asta. Uneori e involuntar, dar ce sa vezi tu cand te pierzi printre fete cunoscute?

Trebuia sa emane fericire si zambet inocent, dar las` pe data viitoare. Promit! Acum au fost doar niste resentimente la mijloc, sau poate ganduri de dupa miezul noptii.