RSS

Flower powerUn trandafir, ghiocei, zambila, dar mai putin garoafa... Si-un zambet mi se lipeste pe buze. Nu mai vreau minciuni.Cum sa le vreau, cand florile astea ma fac sa vad cat de simplu e totul?

Numeri pe degetele de la o mana? Ghici ghicitoarea mea... Timpul schimba tot, m-am schimbat si eu, mi-am schimbat visurile, unii prieteni sau mai bine zis... amicii?

Apa tulbure incepe sa se linisteasca datorita amintirilor...si trandafirilor. Apa sarata se indulceste datorita soarelui. Cam ciudat, nu? Nu e prea logic, dar e adevarat... O sa-ti explic in parc...

O sa primesc treptat tot ce vreau, are cine sa-mi indeplineasca secretele...

Nu stiu ce o sa fac mai incolo, dar acum vreau sa citesc stelele cu el... Se schimba tot, repet!

Verde, mult verde si santal... Atat! O sa-mi pun amintirile intr-o cutie si-o sa desfac cand o sa am nevoie sa fac reteta de simplitate si naivitate... Ma pricep in bucatarie, cateodata... Cand nu e vorba de retete complicate.

Tarotul isi inchide secretele si sunt tentata sa ma joc cu ghicitoarea interzisa...Sunt curioasa si asteptarea nu ma incanta, ma face paranoica si ma intristeaza...

D`asta m-am nascut primavara, ca sa primesc flori. Se incepe treptat din pacate, dar o sa se ajunga la timpul perfect de imperfect cand florile rare o sa le primesc dintr`un loc mai indepartat.

Nu ma intelege, doar miroase o floare...

4 comentarii:

Anonim spunea...

parca ziceai intr-un post ca nu poti sa te schimbi si ca e prea tarziu pentru asta ....si acum spui ca te-ai schimbat? ce te face sa crezi asta?prietenii pe care ti i-ai schimbat ...sau mai bine zis amicii???

Andru` spunea...

@ Anonim: N-o sa-mi schimb niciodata firea, ci modul de gandire:P
Sunt ciudata, nu sunt guru al filozofiei...Sunt om :)

Nu mi-am schimbat niciun prieten, amic...si-au luat statute diferite sau i-am cunoscut mai bine:)

Anonim spunea...

retetele complicate fac totul mai interesant...ar trebui sa-ncerci din cand in cand ...macar sa vezi daca te pricepi sau nu.daca nu o sa incerci o sa ramai numai la retele tale simple si poate ca ai de pierdut....mai complica-te cateodata!

Andru` spunea...

nonim Nu am zis ca nu le incerc pe cele complicate, ci doar ca cele simple imi ies:P Poate cu timpul o sa imi iasa si cele complicate:D

Trimiteți un comentariu