RSS

Nemultumitor


-Mi-ai promis ceva...

- Ce...?

-Ai spus ca vei face una si pentru mine...

-Aaaa...la asta te refereai. Poi stii, nu ma pricep atat cat mi-as dori si nu cred ca ti-ar placea.

-Nu conteaza.

-Pentru mine conteaza...intr`un fel.

-Sa nu uiti.

-Weekend`ul asta promit!

............

Ordine. Program. Un orar incalcat mai rar. Asa te vad. Reguli. 

Nimic deosebit pentru tine, nu? Bine, poate nici pentru altii, dar mie mi se pare ciudat si mai greu ca lenea ce pe mine ma cuprinde in fiece zi si nu vrea sa ma lase sa ma desfasor, pe tine te ocoleste. Folosesti ceva impotriva ei? Ma rog...

Te-a dat peste cap, nu? O vedeai(vezi) in orice. Cuvintele dezordonate o caracterizau,  uneori si cele ordonate. Culorile, dar mai ales soarele primaveratic ce era al tau si vroiai sa crezi ca al vostru, iti aminteau de Ea. Era o Ea.Stim bine  ca majuscula desemneaza Persoana. Nici nu e  nevoie de multe cuvinte.

Spune-mi ca ma insel? Stiu ca nu poti... Off, incerci cu minciuni care la mine deja nu isi mai au efectul asteptat. Stiu ca sunt minciuni bune, te conving si pe tine si poate chiar reusesc. La mine insa, au efect invers de cele mai multe ori. Nu vrei sa vorbesc de mine, dar ti-am spus ca pe mine nu m-ai impresionat. Nu ai legatura cu mine, ci cu Ea. Si eu voi fii o Ea pentru El, dar asta tot nu are legatura. 

Ideile mele ravasite si cam crete de la o vreme nu vor sa se aranjeze. Sunt mult prea ude si nervii nu le mai lasa in pace. Am nevoie de magie si nu doar de un strop.