RSS

Altele?!?


Ce vrei sa fac cu atatea promisiuni desarte? Sa le tin in palma pentru amagirea mea? Sa ma doara asa mereu, desi tu le mai schimbi? Tu chiar crezi ca daca innoiesti promisiunile imi trece? Stii ceva? Eu am o idee mai buna...oricum tot fac ce vrei tu de ceva timp. E timpul sa schimbam, sa ne lasam de copilarii de genu` asta. Stiu ca nu iti va placea ideea mea, dar iti dai seama ca nu asta e intentia, de a-ti face tie pe plac.
Eu cred ca e timpul sa fac ceva cu praful asta ce il strang din vorbele tale goale. O sa il adun pe tot, il pun in palma, ma asez undeva in fata ta si suflu usor, iar tot praful asta sa te orbeasca. Sunt pline de otrava, dar e otrava ta si tu oricum vezi doar ce iti convine.
Si cand ma gandesc ca ti-am si zis sa taci... Vrei cumva sa te implor? Ma stii cumva sa ma injosesc? Sau stii tu sa imi fi calcat orgoliul in picioare ca si cum nu mi-ar fi pasat? Vezi cum iti arat ca nici nu ma cunosti? Daca m-ai cunoaste, ai stii cat tin la orgoliul meu si ca nu imi bat joc de el... nu cum iti bati tu joc de mine.
Eu chiar nu stiu cum faci tu de apari mereu exact cand imi gasesc sperantele ratacite in dezordinea din dulapul meu. Si le gasesc atat de greu... Sunt multe sertare si nu am timp sa fac mereu curatenie. Stiu ca aici e vina mea ca sunt imprastiata, dar nu e nevoie si de tine ca sa imi incatusezi visele. Chiar nu e vina mea ca tie iti zboara departe, e doar vina ta ca uiti ca le-ai dat drumu`...

7 comentarii:

Adi spunea...

hmm..e prea..
nusj..
trebuie sa recunosc ca ma simtii atins cand citii asta :)) - fiind si eu un visator si sperand si promitandu-mi mie cat si altora ca va fi bine :-j...
e destul de mijto asa.
remarc ca se repeta destul de des o idee in "operele" tale , anume adresarea directa :"..nu ma cunosti.." , idee reluata oarecum sub alta forma si in sectiunea "despre mine" : "Nu o sa poti sa ma intelegi niciodata, pentru ca nici eu nu am facut-o. Poti incerca..."

Andru` spunea...

@Adi eu ma adresez unor persoane, doar ca e o problema...persoanele chiar nu se simt decat foarte rar:-??
ma rog:)

Anonim spunea...

si cat mi-as dorii sa fie iar ca la inceput8->...
sa visez iar8->recunoaste/:)

asta vrem toate:-j


pop zizi:D

Anonim spunea...

imi place.desi literar,prin sugestii si deductii,puncte de suspensie ,exprimi multe .Adevarul,intr-o maniera mai...visatoare.

Andru` spunea...

@ Anonim Cine esti? ;)))
Ca inca nu te-am aflat:)))

Anonim spunea...

imi place...dar cum ai reusit sa ai o interfata ata de frumaosa..skinul

Andru` spunea...

@Anonim net:D exista net :))

Trimiteți un comentariu