RSS

La fel de diferit


Nu vreau sa iti spun nimic. Nu ai de unde sa stii cu ce te voi invalui. Nu mai am vreo poveste, dar poate apare pe parcurs. Problema e cu Ea. Cum sa iti spun eu tie? Ea nu se potriveste cu nimic, ca sa nu mai zic ca nici cu nimeni. Ea se razgandeste din minut in minut si viseaza non-stop, desi nu mereu recunoaste.

E ca un copil care doar pare rasfatat, doar ca e mult mai rabdator. Stiu ca are deprinderile unul astfel de rasfatat, atunci cand bate din picior sau cand se smiorcaie, dar intelege usor si rabda in continuare.

Nu vrea nimic in mod special si totusi isi doreste atat de multe. Are ceva foarte special, ceva ce multi cauta si nu gasesc si bla bla. Cunoasteti povestea. Pentru Ea, Ele chiar sunt speciale, o ajuta mereu macar cu o vorba buna, ii accepta toanele si o protejeaza cat pot. Nu cred ca pot sa iti explic legatura asta, e intre Ele, o inteleg doar Ele, d`asta e ceva special.

I-au spus ca e prea copil, prea orgolioasa si destul de egoista. Mai multi i-au spus ca o sa piarda...multe. Si Ea ce face? Face cum crede de cuviinta, cum ii spune inima, iar inima nu i-a spus niciodata sa lase orgoliul decat cand se merita. Nu se merita des, nu vezi? Nu se merita cand crezi tu, se merita cand se simte. Degeaba incerc sa iti explic, n-am darul asta sau poate il am si nu il stapanesc. Nu stiu nici eu...

Ea are nevoie de timp, e mai dificila se crede, dar daca ai incerca macar cateva minute sincere sa o cunosti nu ai mai crede prostia asta. E asa cum e, e pur si simplu diferita. Doar fiindca nu actioneaza ca multi altii si nu are pareri ca ei, asta nu inseamna ca e dificila, e pur si simlu Ea. Tu ai uitat cum se face asta? Sa fii tu? Urat...si grav.

Iubeste-o putin, eu sunt curioasa ce se va intampla...

4 comentarii:

Anonim spunea...

mai cunosc eu p cnv care face la fel:D
si deja incepe sa se dea cu capu'de sus
asa..ca mai bn te rog sa faci ce este teoretic...teoria mereu ramane aceeasi....ma bucur k mi am dat seama aqm:|
orikm..p o parte e bn sa faci c vrei tu..dar..knd realizezi ca ceea ce trb sa se schimbe in f bn se schimba in raw:|

regretsi:|

Andru` spunea...

@Anonim zuzi eu nu vbeam de baieti sau ceva, cazurile toate sunt diferite, au unele particularitati ce le diferentiaza:)
cel mai bine e sa nu regreti niciodata ceva ce ai facut si eu asta spun, asta fac:)

Anonim spunea...

-cum a fost?
-poate ca ai fi vazut si tu cum a fost dak ai fi ramas mai mult d 2 secunde
-poate ca nu vroiam ..la asta te-ai gandit?
-oricum nu va schimba nimic.....nu uit cum s-a purtat.....doar trec cu vederea momentan....
-nu ma intereseaza....ti-am zis k pot fi foarte nesimtita.
-stiu....dar...ar mai trebui sa renunti putin la orgoliul asta....
-poate ca nu vreau.....sau ma bine zis ...poate ca nu vreau pentru ea.

Anonim spunea...

never regret anything because at one time it was exactly what you wanted;).....

Trimiteți un comentariu