RSS

Pentru o toamna optimista


Auzisem candva ca viata iti ofera un dus ce alterneaza mereu apa rece cu cea calda si ca apa asta ne afecteaza. Atunci mi se paruse ceva logic, dar nedrept. De ce nu poate avea dusul asta o apa placuta, nici prea rece, nici prea calda?

Mai tarziu am dat de apa rece. Pana atunci probabil nu simtisem apa pe cont propriu. Apa rece ma urmarea insa sunt destul de rezistenta la frig si parca a trecut totul destul de usor. Era mai greu cand apa devenea mai rece. Rece ca gheata. Si toata era doar pentru mine. Ironic, caci apa ar fi trebuit sa-mi curme suferinti, insa un dus rece ca gheata ... Hmm, nu e prea placut, dar nu alegi.

Parca suntem niste bezmetici pe lumea asta. Nu stim ce vrem si dam din groapa in groapa, iar daca stim cu siguranta nu e raspunsul corect pentru noi, caci ...Varianta corecta nu exista!!

Sunt ipocriti cei ce spun ca sunt siguri pe viata lor, au un scop de atins si etc`uri goale. Nu suntem stapani pe destin, dar uneori el ne da sanse sa il infrumusetam.

Cand dam de apa rece, trebuie sa fim macar optimisti si sa lasam un fir de ata sa ne aduca si apa calda. Va fi apreciata asa cum trebuie acea stare de bine si va fi si meritata.

Mult curaj cu ploile....Apa lor e buna, dar e rece... Iar daca ai sufletul gol s-ar putea sa-ti atinga fiorii amintirilor. Nu-i nimic, facem o ciocolata calda!:)