RSS

Adevarul meu

Eu am o "problema". Nu prea imi vine sa imi bat joc de lume sau sa mint fara un rost de "viata si de moarte". Nu sunt Maica Tereza sa nu mint si etc, dar nu mint fara sens si nu imi bat joc de dragul "artei".
Altii nu au aceeasi problema ca si mine si au un hobby destul de vechi sau nou si il folosesc pentru amuzamment sau unii nici nu il considera hobby si li se pare ca tine de normalitate. Ma refer la bataia asta de joc.

Minte-ma, dar minte-ma frumos si cu rost. Daca eu ti-am spus ca sunt om si ca pot sa accept greseala ta e foarte dragut din partea ta sa nu imi rasucesti cutitul in rana. Am spus ca il accept, nu ca mi-l doresc!

Am persoane in jurul meu. Multe. Sunt intr`un liceu cu multe persoane, intr`un oras cu si mai multe persoane si in decurs de 2 ani sa zicem ca mi-am facut niste prieteni sau sa le spunem cunostinte? Nu. Mi-am facut niste prieteni si mai multe cunostinte. Hai ca asta suna bine! Asa te-am cunoscut si pe tine si sa fii sigura ca nici inainte nu erai printre prietenii aia, ca vezi bine ca e o delimitare:)

Asta o sa fie un post lung, va avertizez, asta daca s-a sinchisit cineva sa citeasca pana aici. E un post dedicat unor defulari sau unei defulari...

Nu imi place sa ma cert. Nu imi mai place, ca sa zic asa. E o vorba ceva la modu` ca daca m-ai inselat prima oara greseala ta, daca m-ai inselat si a doua oara e greseala mea. Chestia e ca mie nu imi place sa rrepet greseli si consider ca nici altora. Eu consider cam prost, dar eu cel putin invat din greseli si incerc pe cat posibil sa nu imi repet greselile.

Am invatat ca certurile si nervii nu rezolva nimic. De certuri m-am mai lepadat,dar cu nervii intampin probleme.

Cica eu sunt mai nervoasa si vesnic nemultumita. E de plictiseala, cred!

Tin la prietenie, dar asta nu inseamna ca poti sa faci enspe mii de greseli ca eu tin la tine si ca o sa fac pe proasta. Aaaa, pardon, tu ma consideri cam prostuta si naiva...Aha...Pierdusem asta din vedere.

Sper sa il citesti, cu toate ca nu iti e dedicat in totalitate(gen 90 % sa te simti o data bine, dar pe merit), dar vroiam sa iti spun intr`un fel si crede-ma ca n-o sa vin la tine sa iti arunc explicatiile mele in fata pentru ca nici atat nu meriti. Nu e dramatic, sunt doar eu in momentele astea.

Mie imi place sa imi spuna cineva in fata ce are cu mine, asa mi se pare normal, doar ca in cazul nostru eu am fost prea de treaba. O sa devina un repros faptul ca eu sunt de treaba si incerc sa nu ranesc sentimentele altora, dar e ca actionez dupa regula"ce tie nu-ti place altuia nu-i face" si pariez ca nici tie nu ti-ar fi placut sa iti fac ce mi-ai facut tu mie. Si nici macar n-ai fi reactionat cu calm si intelegere ca mine.

Dai de o problema...Pe langa proasta si naiva pe care ma consideri, eu sunt cam rea, directa si nesimtita cand se cere. In cazul tau nu sunt directa pentru ca nici atat nu meriti...Eu asa consider. Am un sentiment de ceva timp incoace si nu ti se datoreaza asa mult, doar ca e de scarba , un dezgust de la toate si e si de la tine, normal.

Nu vreau replica, nici nu imi pasa de parerea ta sau a altora, dar e felul meu de ati spune fara sa iti acord atat importanta sa iti zic in fata. Sau poate e chestia ca nu imi plac explicatiile jalnice si scuzele ori parerile de rau prefacute ca ale tale. Nu am pofta nici macar de teatrul tau in care te-ai bagat si cu care actionezi in ultimul timp cu orice ocazie, si nu doar la repetitii :)

Mai directa de atat nici ca puteam fi cu tine!