RSS

Liniste peste tot


Stau. Acum, da... 

Daca as spune ca sunt obosita as fi chiar ipocrita. Daca as vrea sa taci ti-as spune, asa crezi ca e normal, nu?
Fara daca...

Oras infect. Si am caracterizat totul. Problema e ca se agraveaza o data cu toropeala unei veri ciudate.

Bine. Reducem la mine. Sunt eu ciufuta. Sau nu...

M-ai lasat sa ma descurc singura. Si bajbai(bâjbâi) singura dupa norii tacerii. Nu`ti reprosez, de fapt nu`ti mai reprosez. Ma limitez la mine. E cam din vina mea...cam tot. Mereu am de ales si daca as alege varianta corecta cred ca s-ar reduce nervii macar la jumatate.

Cafeaua asta nu are gustul asteptat. Nu m-am priceput niciodata, nu stiu de ce am crezut ca acum va fi mai buna...

Nu imi mai dau cu parerea, nu mai fac eu primul pas, nu mai cred nimic dupa niste aparente. Poate sa imi spuna toata lumea ca e asa, nu o sa mai cred. 

Nu vreau nici o morala, nici o parere. E mult mai simplu sa taci. Vorbele oricum nu stii sa le alegi pe cele potrivite in cele mai multe cazuri. Gata pentru penibilul din cauze tampite!

Stiu ca e imposibil sa nu gasesc penibilul in fata mea si sa il si las fara sa ma bag, dar macar la categoria "grea" pot sa il evit.

E cam gol acum....

Cum cine? Sufletul...

Du`te unde vrei, dar lasa-ma asa cum m-ai gasit. Nu ma mai schimba, nu te mai preface ca iti pasa, nu ma mai minti cand stii ca vad adevarul.

Daca vrei sa imi fie mai bine taci sau spune-mi. Spune-mi de toate, doar stii ca sunt un bun ascultator, dar gandeste-te ca nu sunt un perete. Adu-ti aminte ca nu am decat urechi. Am de asemenea si doua buze si limba aia care e facuta parca la moara. 

Nu ma cunosti, asa-i?

1 comentarii:

bigreddick spunea...

damn andrule!:|...de cand ai tu atat talent?bv!sincer imi place...>:D<

Trimiteți un comentariu