RSS

Praful lui de stele


N-ai inceput de mult. Stii din auzite de la altii ca mai incolo e mai rau, ca devii dependent, dar sunt vorbe care sa te sperie pentru ca nu vor ei sa te simti si tu fericit. Lumea asta! Nu de intereseaza de parerea lor.


Lasa vorbele acum, e timpul pentru inca o doza, o doza de fericire speciala. Tragi...si stii ca in cateva minute secretul tau isi va face efectul. Apoi, ca de fiecare data, tu vei ajunge acolo. Acolo unde ai tot ce iti doresti, tot cerul e al tau si zambetul pur si simplu nu poate sa dispara de pe fata ta, e acolo unde te vei intalni cu Ea. Ai pierdut-o din cauza prafului tau magic, nu te-a inteles, Ea a crezut ca te schimba "fericirea". Nu mai conteaza trecutul, in cateva secunde vei fi langa Ea, la mare, ca si acum 2 ani, spunandu-i ca o iubesti si ca nimeni si nimic nu poate sa va desparta.


Acum gata...Esti acolo, langa amintirile tale, insufletite acum, de care ti-e dor cand nu profiti de pe urma magiei, iar tu esti fericit si razi din toata inima. E realitatea ta, nimeni nu ti-o poate fura, insa tine putin. Nici nu te acomodezi bine cu starea ca totul devine inca o amintire ce se pierde printre nori, departe. Pacat. Uite, d`asta nu intelege Ea ce faci tu. Nu esti dependent. Nu! Nicidecum. Bine, poate esti dependent de cautarea fericirii. Doar atat. Fericirea o aveai si cu Ea, iti amintesti? Dar tu spuneai ca nu e totul perfect. Vroiai perfectiunea si iata ca o ai din cand in cand. Iti cam pare rau, dar te consoleaza faptul ca uneori esti cu Ea si esti fericit. Desigur, e doar realitatea ta, dar parca nu are atat de mare importanta. Esti singur in ea....Te simti cuprins de fiori si totul in jurul tau e plin de fum. Simti ca te sufoci, intr`un fel. Asta inseamna ca e sfarsitul, sfarsitul fericirii tale inchipuite. Tine putin feicirea asta.. Tocmai d`asta mai ai nevoie de praf de stele norocoase.


Nu te simti tocmai bine, dar ai fost fericit. Tu asa crezi cel putin...Ti-a fost de ajuns. Acum te doare, te doare ca s-au dus si clipele astea, dar ti-e si rau si trebuie sa recunosti mai devreme sau mai tarziu. Te intinzi un pic pe jos, o sa treaca. Nu stii in cat timp, pentru ca nu mai tii de mult notiunea timpului. Ce rost are? Suntem trecatori prin viata, in goana dupa fericire. Tu o mai prinzi din cand in cand, dar iti scapa repede. Gata!


As putea sa-ti spun ca nu e bine ceea ce faci, dar nu cred ca ar fi ceva nou pentru tine. Ai mai auzit si de la altii, dar n-ai ascultat niciodata, deci de ce ai face-o acum?Pot sa fac altceva. Pot sa iti amintesc de ce ai pierdut-o pe Ea si pot sa te fac si sa constientizezi(poate) ca ti-e rau. Tu stii ca ti-e rau, dar consideri ca se merita. Uite, hai sa facem altcumva. Iti propun sa intrebi pe cine vrei tu ce este fericirea si daca este fericit. Ai sa vezi ca, desi noua ne par fericiti au si ei problemele lor, isi doresc si ei fericirea continua, dar se poarta ca atare si nu se autodistrug. Parca atunci ea iti ajungea pentru fericire, pentru doza zilnica. E adevarat ca nu erau atat de grave problemele tale, dar macar Ea iti ajungea...Si...iti mai propun ceva. Incearca sa faci ce ti-am propus initial. M-am gandit ca uitasei. Poate o sa prinzi simplu fericirea si fara sa te simti rau. Pare mai simplu?

3 comentarii:

Yours never. spunea...

in poza aia park zici k e antrax:))oricum cred ca ti-am zis parerea mea de postu asta;))

Yours never. spunea...

in poza asta zici k e antrax nu "praf",oricum cred ca ti-am zis parerea mea dspr postu asta.

Anonim spunea...

vezi mah...ti-am zis k ai fost fraiera si nu ai trimis asta [-(.....stupid kid >:D<.....

Trimiteți un comentariu