RSS

Nu te mai ascunzi...


Vant puternic. Suier surd si amintiri ametite, prinse in vartej. Ticaie nerabdarea, iar curiozitatea o cuprinde pana la realizarea greselii. Vrea prea mult, isi doreste scaparea. El pare ca vrea sa o ajute si asta si face, doar ca intr-un mod nu tocmai bun. Tot ce ii parea spre lumina dispare sub multimea de fum negru, dens si aparut ca din senin. Sunt multi si o urmaresc, o invinuiesc si chiar nu a facut-o intentionat. Nu stia ca toate consecintele vor fii si pentru cei ce nu au avut nicio legatura, de fapt nici nu stia de consecinte. Nu vroia nimic rau, a fost naiva ca de obicei.

Alearga, alearga intr`acolo unde crede ca e singurul loc unde va fii in singuranta vreodata. Unde e al ei, unde nimic nu mai conteaza, unde poate sa si fuga cand vrea. Drumul e lung, dar frica scurteaza si drumul si timpul, iar toate gandurile nici nu vor sa ii tina companie ca de obicei. Iat-o... doar ca nimic nu mai e ca inainte. Nici macar Acolo nu mai poate fii in siguranta, de data asta trebuie sa gaseasca o solutie ...si fara sa se ascunda. E un inceput. Un nou inceput. Trebuie sa faca si altcumva. Se opreste...Il va infrunta. Niciodata nu e prea tarziu, nici chiar atunci dupa ce ai fugit atata timp.

.....

02: 16 inca un cosmar. Unul ratacit printre vise. Ce o cauta? Teama...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Alearga, alearga, alearga!!!!! Pana o sa realizezi ca ai scapat de tot si toate si ai ramas singura, de fapt cu teama. E un inceput? Singura si tematoare.

Adi spunea...

ignorarea ,evitarea problemelor nu inseamna ca se vor rezolva de la sine. de cele mai multe ori ,cel putin ,nu se rezolva singure, sau ,se rezolva oarecum ,dar tarziu ,poate prea tarziu si ,eventual ,nu in modul sperat...
in fine ,scrierea asta imi aminti de un cantec oarecum de un cantec - Ludacris ft Mary J.Blige - Runaway love :-?.
probabil ca il stii.
daca nu ,ti-l recomand :D.
sa-l asculti.

Anonim spunea...

niciodata nu e prea tarziu:D



nu e bine sa regreti..daca iti doresti..poti sa te intorci
:D

numai daca stii ca merita si ca poti trece peste tot;;)
advice:take care:*
stii uh vb aia:if u love me ,leave me alone..:D



dar dragostea mereu invinge..si mereu va venii un prints p cal alb:D..s totul va avea un happy end..putin cam optimist nu?

asta vreau eu pt tine:*



dragostea saruta,iarta si pleaca...se si intoarce...insa daca va pleca a doua oara..va fi definitiv;;)

:*
pop zizi:*

Andru` spunea...

era un vis. si atat. nu il prea vreau realitatea desi n-a venit din neant, tot de la mine e venit...

Trimiteți un comentariu