RSS

Si-am invatat...


Invatam pentru teza la istorie...Adica mai putin ca imi aminteam atatea lucruri, in bucatele ...si asa am aflat ca de-a lungul timpului...Am invatat ca :

  • Nu trebuie sa iei in serios ce iti spun toti. Multe lucruri le spun doar ca sa umple tacerea.
  • Prieteniile pe viata nu exista. Pentru a exista ar trebui sa inceapa candva din maternitate si sa se termine la capatul unuia dintre cele doua drumuri apropiate ce leaga doua persoane.
  • Sunt pe stari, iar cine ma iubeste o face in fiecare isterie, criza de ras, disperare, amagire.
  • Trebuie sa apreciem clipele de libertate, caci multe fiinte in lume sunt ingradite de ziduri, bare de fier si conceptii.
  • Fiecare are cate un secret mai mic sau mai mare si ca in incercarea de a-l proteja, minciuna si perfidia iau locul oricarei valori considerate de pret.
  • Oricand poti fi luat prin surprindere de rasturnari ciudate de situatii.
  • Fluturasii nu sun doar insecte, ci si sentimente.
  • Uneori, desi nu-s stele, el te poate face sa le vezi, caci cu el totul e diferit.
  • Pentru a gasi marea nu e nevoie de o plaja, ci de doi ochi albastrii.
  • E greu sa definesti ceea ce merita cu adevarat, dar ca trebuie sa te lovesti cu capul in incercarea de a defini.
  • Pentru a fi indragostita e nevoie de un vis realizat, nu de multe desarte.
  • Trebuie sa ierti, caci ura este pentru oamenii slabi de caracter.
  • Atentia se dobandeste in functie de noi, de timp si de restul, dar cand o ai iti va aduce liniste.
  • Frumusetea e relativa, ea se afla in ochii privitorului.
Si-o sa mai invat pe parcurs...

Aparent, cu iluzii zbor!

N-o sa fie nimic verde, asa cum imi doresc. Viata mea, sub toate aspectele n-o sa aiba nuanta aia de verde smarald sau de verde primavaratic.

Parca lucrurile vor sa capete un contur de pe acum si mi-e teama de forma pe care mi-o doresc sau mai bine zis, daca imi doresc acea forma.

Deja stiu ca nu voi avea cariera aia stralucita, prea putini o au, stiu ca dragostea adevarata n-a fost conceputa pentru mine sau mai bine zis, am idolatrizat-o eu intr-un mod gresit si mai stiu ca totul e o ruleta ruseasca si ca sunt putine constante si pe langa multimea variabilelor, apar mereu altele mai ciudate si mai multe.

Si observ cum las viitorul sa-mi domine intr`un mod negativ prezentul...

Prezentul e nebun si ciudat. Nu-mi pasa mai de nimic, ajung dintr`un loc intr`altul, prietenii i-am pastrrat, iar unii i-am pierdut, dar mi-am facut altii in schimb si sa zicem ca, surprinzator El era cam sub nasu` meu si eu il cautam in amintiri. Gresit, dar incerc sa indrept greseala si sa nu fie ca la inceput, ci doar sa fie frumos si real.

Daca as vrea sa-mi arunc visele in departare sau sa le ingrop undeva adanc, nu cred ca as mai fi eu, Asa cum cred ca n-as mai fi eu, daca efectul de turma, asta de la 17 ani, m-ar corupe. As fi doar o oaie, si eu..eu sunt ciudata, dar sunt EU. Eu sunt capoasa, repezita, nu sunt o buna oratoare, dar ideile mele sunt bune, caci sunt capoasa! Eu sunt rea uneori, dar nu vreau sa fiu luata drept proasta. Eu sunt colerica, dar langa el sunt linistita si cuminte. Eu sunt rece cu cei pe care-i consider o amenintare, dar atat de binevoitoare cu cei ce au ochii blanzi si in care vad "ceva". Si cred ca cel mai mult imi place cum sun langa el si cum ma face sa ma simt si nici macar nu stie ca face atatea...Eu sunt nimic si totul, eu sunt ceea ce fac si intotdeauna fac ceea ce vreau...



P.S. Ti-am spus ca nu intelegi, ar fi mai usor daca ai renunta, dar in aceeasi masura si las...