RSS

Te iubesc


Pentru mine e vorba de un cuvant, dar foarte important. Suna a cliseu, dar daca ii descoperi semnificatia intr`un singur cuvant...e perfect. Perfect pentru ca folosesti "cuvantul" asa cum trebuie.

Pentru altii sunt doua cuvinte, importante. Le folosesc ca pe oricare altele, neacordandu-le atentia cuvenita. Te iubesc in doua saptamani, in doua zile, dupa o luna. Te iubesc repede, dar te uit si mai repede. Cam asa sta treaba daca ma intrebi pe mine. Stiu ei mai bine, dar nu o realizeaza.

E mai important orgoliul decat iubirea? Poti sa dai cu piciorul amintirilor proaspete si clipelor de  iubire pentru orgoliul tau ? Nu ne intereseaza oricum intrebarile, filozofiile, poate doar raspunsurile pe care le-am dori oricum.

Nu sunt cea mai in masura sa vorbesc despre asta, dar nu ma refer strict la iubirea dintre sufletele pereche pe care le cautam prea departe si prea mult timp. Ma refer la iubirea simpla, fara complicatii, la iubirea  de oameni, nu de iluzii.

Iubesc o persoana ca a stiut sa imi fie alaturi mai mult timp decat as fi crezut ca ma poate suporta, iubesc o persoana ca a stiut ce inseamna si ploaia si soarele, si a venit si cu umbrela si cu evantaiul.

Te iubesc cum nu crezi, te iubesc pentru ca iti pasa, te iubesc ca mi-ai ajuns in camera importanta din inima mea si nici macar n-ai intrat cu bocancii. Ai pasit usor, acum ceva timp cand nici nu te gandeai ca m-ai putea iubi.

In final, pot sa-ti spun ca te iubesc pentru ca stiu ca nu te voi uita, dar asta nu inseamna mai mult. Te iubesc fara sa vreau, indiferent de ce s-ar intampla. Atat imi trebuie si ar trebui sa intelegi.

5 comentarii:

Anonim spunea...

te iubesc:)))..obisnuiam sa l aud des...dar acum nu mai...
stii credeam k nu mi pasa..chiar credeam...dar imi dau seama ca mi pasa mai mult k niciodat.de ce?ptr simti cum pierzi...ceva..p cnv..p acre credeai k o s al ai toata viata langa tine..si o sa va certati mereu ptr ca apoi sa va impacati..si stii realizezi..k el te considera deja pirduta..si atunci atunci te doare cel mai tare,,,
si sti zizi.."te iubesc"-ul vreau sa l aud decat de la el..numai de la el..de la nimeni altcinva...


doar o data in viata ajungi s aiubesti cu adevarat..:-<

urs spunea...

mda...dar totusi...ramanem orgoliosi pana in ultima clipa...

denisa spunea...

Amalia e blonda :-<

Asa, deci:

Te iubesc ramane cel mai important si de multe pri unii exagereaza cu rostirea acestor 2 cuvinte. O data ce te a[puci sa ii zici zilnic, minute de minut "te iubesc" persoanei de langa tine deja isi pierde valoarea.

Asta nu tine cand spui te iubesc prietenilor adevaratiiiiii pentru ca eu tine ti-as spune te iubesc din secunda in secunda :X


:*:*

Malpraxis spunea...

postul ma dus cu gandul la vorba aia din copilarie: sa nu spui iubit/a la oriec tampit/a =))

Midnight Sun spunea...

imi place..postul :)

Trimiteți un comentariu