RSS

Gossip Girl e de vina

Ok. Asta se doveste a fi unica solutie momentana prin care sa innebunesc cu muzica. E solutia mea, asa ca e cea mai buna...pentru mine.

Ca si lamurire...




Everytime - Lincoln Hawk

Poate e chestia ca m-a vrajit serialul, sau poate e melodia care mi se potriveste..cateodata. Sau poate e plictiseala dintr`o vara plictisita. Sper sa va placa !

6 comentarii:

Yours never. spunea...

adorabil:X

Unknown spunea...

sa deplictisim vara,din bucatele de sticla colorata.
de ce te plictisesti?nu incerca sa te intelegi,nici noi nu am facut asta,doar te intreb,sa stiu cu ce se mananca plictiseala,sa stiu de ce esti tu fata care se plictiste de vara plictisita care se dezlantuie.

Andru` spunea...

@Delilah Ma plictisesc tocmai pentru ca am fost atat de agitata uneori. Ma plictisesc ca se duce timpul si nu stiu cand voi mai avea ocazia sa pot macar sa spun ca fac asta.
Uneori as vrea sa ma inteleg ca as afla si cauza problemei si asa as scapa dintr`un cerc in care ma invart si as fii fericita in clipe mai lungi :)

Oana spunea...

Am cautat si eu ceva timp piesa dupa ce am vazut episodu' ala cand o canta ala :D

Dre` spunea...

pe mine m-a"vrajit"serialul de vara trecuta si tot anul care a trecut cand asteptam in fiecare marti dupa scoala sa se descarce un nou episod,in sezonul urmator o sa fie si Hilary Duff,nu cred ca va schimba prea multe

Andra spunea...

Queen B here :))

Abia astept sezonul al treilea. Si btw, melodia e geniala.
Eu de plictiseala ma uit la Hannah Montana...pe Jetix. Nu am mai ras asa de luni :)) =))

Trimiteți un comentariu