RSS

Vand vise


NU sunt scumpe, ti le dau la un pret special. Mi-ajunge un zambet si ochii tai cu scantei de fericire. Am multe, iti ajung. Daca ma gandesc mai bine, sunt atat de multe ca si stelele. Iti vei alege cate vrei, iar eu nu voi ramane fara ele. Le am puse bine, nu le tin nici ascunse, dar nici asa sa le vada toata lumea, dar vreau ca tu sa iti alegi.
De ce insist atat sa iti alegi? De ce vreau sa iei din visele mele? Pentru ca mi se pare ca ai uitat sa zambesti din pricina viselor tale. Mi se pare ca ai nevoie. Daca nu vrei...nu e nimic, nu o sa ma supar pentru ca stiu ca te vei intoarce intr`o zi cand vei avea nevoie de unul dintre ele. Eu o sa incerc sa le pastrez mereu. Nu doar pentru tine, ci pentru gandul meu zburdalnic ce le creeaza aproape zilnic.
Vreau sa vad zambete...mari ca sa pot sa spun "Nu am de ce sa fiu trista, nu mai am ..." . Asadar, am recunoscut adevaratul meu motiv, si mai recunosc ca sunt o mica mincinoasa. Iti spun de acum, uneori o fac intentionat, iar uneori nu. Nu conteaza ce fac eu, vreau sa iti alegi unul, sa il tii bine si dupa sa zambesti...
Pe scurt, am spus...

5 comentarii:

Malpraxis spunea...

bine ai venit in blogosfera>:D<...nici aici nu scap de tine

Yours never. spunea...

Ar trebui sa le dai cu imprumut visele cu dobanda de 50%;;)

denisa spunea...

nebuna mea are blog :x

Mie mi-a murit inspiratia. place cum scrii.

You know I love You!

Anonim spunea...

eu nu m-as vinde ever visele;;)
si nu o sa te las nici pe tine[-x


:x

Andru` spunea...

@Anonim vreau sa le vand, oricum am copii:D si am multeeee:)...ajung si altora...k oricum mie nu mai imi fac bine:P

Trimiteți un comentariu